Ideiglenes felvételi jegyzék

Tisztelt Szülők! Kedves felvételiző Diákok! Az ideiglenes felvételi jegyzék megtekinthető […]

ÁLLÁSHIRDETÉSEK!

A Pápai SZC Egry József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Zánka) a […]

Búcsúzunk

Megrendülten tudatjuk a barátokkal, kollégákkal, diákokkal és ismerősökkel, hogy iskolánk pedagógusa, Tatai Irén tanárnő 2018. június 4-én életének 63. esztendejében elhunyt.

Pótfelvételi a 2018-2019. tanévre!

A pótfelvételi jelentkezési lap letölthető innen: Pótjelentk. lap-2018    vagy […]

EGRY NAP!

Május 2-án „Beugró” szituációs játékkal vette kezdetét az Egry Nap, […]

Híd a Hargita és a Balaton között!

Híd a Hargita és a Balaton között!

A Határtalanul! program keretében iskolánk 10. A  és 11.A osztályos […]

Iskolánk az idei tanévben is képviseltette magát 2017. október 6-7-én a Veszprém Megyei Kormányhivatal által szervezett “Kezedben a jövőd” pályaválasztási kiállításon.
Az érdeklődő diákok tanulóinktól kaphattak tájékoztatást intézményünk szakjairól, kollégiumunkról és a diákéletről, valamint környezetvédelem szakos tanulónk segítségével kipróbálhatták a vízminőség-vizsgálatot is.
Balaton-parti iskolaként egy csipetnyi strandhangulatot varázsoltunk pavilonunkba és az érdeklődő diákokról egy-egy fotót is készítettünk, remélve, hogy egy év múlva a zánkai strandon ismételhetjük meg ezt a fényképet, immár Egrys diákként.
Köszönjük a résztvevő diákoknak a sok érdeklődő kérdést, és szeretettel várunk minden pályaválasztás előtt álló tanulót és kedves szüleiket nyílt napjainkra és nyílt hetünkre, melynek során bepillantást nyerhetnek iskolánk életébe.