Centrum Futsal Labdarúgó Torna – Várpalota

December 20-án, a már évek óta megrendezésre kerülő futsal teremlabdarúgó tornán vett részt iskolánk csapata. A Pápai Szakképzési Centrum négy iskolája közül, a várpalotai Faller és mi Egrysek jelentkeztünk a viadalra. Várpalotán a városi sportcsarnokban lejátszott mérkőzésen egyenrangú ellenfele voltunk a házigazdának. A vezetést néhány perc elteltével mi szereztük meg, de a második félidő közepére kiegyenlített, majd egy gólos vezetést szerzett az ellenfél csapata. Ezt a hátrányt rövid idő alatt ledolgoztuk és a mérkőzés vége előtt 2:2-es állásnál, már a büntetőrúgásokra gondoltunk. Ezután jött egy sajnálatos öngól. Védekezés közben hátvédünkről a kapura rúgott labda irányt változtatva a hálóba érkezett. Ez a véletlen mozzanat erősen rányomta bélyegét az utolsó percekre, így a végeredmény 5:2 lett.
Csapattagok: Budai Kornél (csk.), Hernitz Mátyás, Molnár Márk, Szabó Bence, Bocskay Krisztián, Weiland László, Szalai Márk, Rosta Dominik(kapus), Császár Szilárd, Simonyai Zsombor.
Legeredményesebb játékosunk Bocskay Krisztián volt, aki két góljával és jó játékával a torna legjobb mezőnyjátékosa címet is elnyerte. A jövő évi versenyen egy fő kivételével még mindenki szerepelhet csapatunkban.
Bízunk bennetek fiúk! Hajrá Egry!                                                                                                       Kereszturi László testnevelő