Kapcsolataink – partneriskolák

image2.jpg

image1.jpg

http://www.waltham.ac.uk/  

Iskolánk, az Egry József KSZK, a londoni Waltham Forest College és a győri USUS TISZK közösen egy új projektet indít el 2014 januárjától.
A projektben egy olyan képzést biztosítunk a tanulók számára, amelynek keretében részt vehetnek egy BTEC Level 2-es szintű képzésben, Turizmus – Idegenforgalom szakterületen.
A képzés időtartama 1 év, ezt követően a tanuló folytathatja tanulmányait BTEC Level 3 (főiskolai) szinten, Londonban a Waltham Forest College diákjaként. A képzés alatt a jelentkezőnek iskolánkban 60 kreditet kell összegyűjtenie az adott tárgyakból.

A részletekről bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak az érdeklődők: Waltham College és Egryhttp://www.koskaroly.ro/

2013. márciusi látogatásaink:

Csíkszereda (Erdély, Románia)- Kós Károly Szakközépiskola (március 14-17.: a Rákóczi Szövetség pályázata segítségével 22 tanulót és 3 tanárt látott vendégül testvériskolánk)

Tarnów (Lengyelország)- Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. J. Pilsudskiego (gazdasági és vendéglátó-ipari szakközépiskola), a Zespół Szkół Technicznych im. I. Moscickiego (műszaki szakközépiskola) és Zespoł Szkół Sportowych w Tarnowie (tarnów-i sportiskola)- Vellai László igazgató és Miklós Tamás tanár írtak alá együttműködési keretmegállapodást.

Beszámolók a két  útról: 1.)  csikszereda_rakoczi_palyazat_2013marc.doc

valamint 2.) a Veszprém Megyei Napló cikke: http://veol.hu/olvaso/lengyelorszagban-jartunk-1539975